0
x
0 Items

Uw winkelwagen is momenteel leeg
fresh fruit express concept fresh fruit express concept collage impression fresh fruit express concept collage impression

Fresh Fruit Express Concept

FRUIT SMOOTHIES, FRUIT MILKSHAKES, SMOOTHIE BOWLS EN COCKTAILS

In heel Europa is een duidelijke trend zichtbaar naar gezonder en bewuster eten. Fruit is een onmisbaar onderdeel van gezonde voeding. Smoothies sluiten daarom uitstekend aan bij deze trend en worden dan ook steeds meer verkocht in horeca en catering.

FRESH FRUIT EXPRESS

Fresh Fruit Express is sinds 2007 een snelgroeiende organisatie binnen Europa met een sterke visie en focus. Fresh Fruit Express stelt zich ten doel om de fruit en groente consumptie te stimuleren via de verkoop van een trendy en gezond fruit & groente-concept in de foodservice en de catering. Daarbij zijn de volgende 5 uitgangspunten van toepassing.

  • Smaak; alleen rijpe en smaakvolle fruitsoorten worden gebruikt.
  • Gezondheid; er worden geen suikers toegevoegd, ook niet via de Smoothie Basissap.
  • Snelle en eenvoudige bereiding; in 35 seconden bereidt u een smoothie vanuit de diepvries.
  • Uitgekiende communicatie; ter ondersteuning van de verkoop.
  • Blenders; Wij ondersteunen de klant met zeer betaalbare en heel gebruiksvriendelijke blenders.

Het Fresh Fruit Express concept biedt een ondernemer in de horeca of catering de mogelijkheid om met een zeer geringe investering verse smoothies, fruit milkshakes en cocktails te bereiden. U start als het ware uw eigen Smoothiebar. Naast onze 9 Fresh Fruit Express diepvries fruitmixen leveren we ook 4 Veggie Express diepvries veggiemixen die u allemaal met dezelfde Fresh Fruit Express Smoothie Basissap bereidt.

Het enige dat u nodig heeft om te starten is één van onze professionele blenders, de 9 smaken diepvries fruitmixen, het basissap 100% fruit en de Pina Colada instant mix. Naast aansprekende promotiematerialen zoals posters en menukaarten zijn er ook speciale bedrukte Fresh Fruit Express meeneem bekers. Al deze producten zijn te vinden in onze webshop. Kijk daarom svp even rond in onze webshop om te bepalen wat u precies nodig heeft.

HOE WERKT HET SMOOTHIE CONCEPT?

Voeg 250 ml Fresh Fruit Express Smoothie Basissap (100% fruit) toe aan 1 zakje diepvries fruitmix van 150 gram voor een 100% fruit Smoothie. Na 35 seconden mixen in de blender kunt u een heerlijke en gezonde smoothie zonder toegevoegde suiker presenteren van maar liefst 400 ml. Die bevat daarbij minimaal 75% van de dagelijks aanbevolen hoeveelheid fruit en bevat geen toegevoegde suiker. Onze smoothies en cocktails gaan na bereiding minimaal 4 uur lang niet separeren, zodat u ze ook van tevoren kunt bereiden. Ze zijn ook 48 uur houdbaar in de koeling.

Met een kleine aanpassing kunt u met ons concept ook een fruitmilkshake, cocktail, dessert, amuse of fruitshot bereiden. Voor een verse Pina Colada bijvoorbeeld vervangt u een gedeelte van het sap door ijsblokjes en rum, zoals bijvoorbeeld Bacardi Lemon. Zie voor de uitgebreide gebruiksaanwijzing onze bereidingslijst.

Onze 9 diepvries fruitmixen, de Smoothie Basissap en de Pina Colada instant mix zijn verkrijgbaar bij bijna alle grossiers en zijn minimaal 6-12 maanden houdbaar. Op deze manier kunt u een soms wel een heel jaar lang genieten van verse smoothies met de producten van Fresh Fruit Express!

COCKTAILS

Cocktails Om snel een heerlijke Pina Colada of andere fruitcocktail te bereiden hebben wij een perfecte oplossing.
Klik hier voor meer informatie


SMOOTHIES BOWLS

Je blendt een zakjes bosbessen (Blueberry mix) en een zakje aardbeien banaan (Tropical mix) met 100 ml smoothie basissap. Die beleg je vervolgens bijvoorbeeld met frambozen, aardbeien, granola, noten, kokos en chiazaad. Zie ook ons magazine op deze website.

Onderstaand vind je nog wat voorbeelden van een van onze klanten.

Smoothie Bowl Sinds 2007 maakt Fresh Fruit Express al smoothies. De stap naar smoothie bowls was voor ons daarom niet heel groot.
Klik hier voor meer informatie

CHAI LATTE

Klik hier voor meer informatie


Klik op de afbeelding voor Fresh Fruit Express Magazine

Magazine Netherlands Flag Netherlands 2024
Magazine France Flag France 2024
Magazine United Kingdom Flag United Kingdom 2024
Magazine Spain Flag Spain 2024
Magazine Germany Flag Germany 2024

fresh fruit express concept collage impression fresh fruit express concept collage impression

Klik hier voor veel gestelde vragen

Video downloads