0
x
0 Items

Uw winkelwagen is momenteel leeg

Viareggio Concept

VIAREGGIO COOL CAPPUCCINO

Cool Cappuccino is al jaren een groot succes in Amerika. Ook steeds meer Nederlanders ontdekken deze verfrissende koffiedrank. Zoals warme thee ice tea werd, wordt warme koffie steeds meer ijskoud gedronken. Cool Cappuccino spreekt ook nieuwe doelgroepen zoals jongeren aan.

Kortom koude koffie is hot.

Viareggio is een handig Cool Cappuccino concept, waarmee u kunt inspelen op deze toenemende behoefte aan koude koffiedranken. In een handomdraai bereidt u een smakelijke en ijskoude koffiedrank in de blender met 50 gram Viareggio Cool Cappuccino poeder (3 volle koffieschepjes), 100 ml melk en 3 tot 12 ijsklontjes, afhankelijk van de omvang. De ijsklontjes dienen wel droog te zijn en niet teveel ontdooid voor een mooie blend.

Voor de echte Baileys liefhebbers vervangt u 35 ml melk door 35 ml Baileys, waarmee het concept Viareggio Cool Cappuccino een exclusieve uitstraling krijgt en meelift op de enorme naamsbekendheid van Baileys.

Indien u beschikt over een softijs machine vervangt u de ijsklontjes door softijs of frozen yoghurt.

Verder kunt u onze Viareggio Cool Cappuccino instantmix ook verkopen vanuit een slush apparaat.

U doet 3 liter volle verse of houdbare melk in de slush en combineert dit met 2 zakken van 500 gram Viareggio cool cappuccinno mix en eventueel nog 300 ml Baileys. Dus voor 6 liter doet u 6 liter volle melk en 4 zakken Viareggio Cool Cappuccino instantmix in de slush.

We hebben nu ook slush apparaten via onze webshop van 1 x 6 liter, 2 x 6 liter, 1 x 10 liter, 2 x 10 liter en 3 x 10 liter beschikbaar. Na een uur op de vriesstand is de Cool Cappuccino eventueel met Baileys gereed voor consumptie. Een consumptie van 300 ml kost u ongeveer 64 cent inclusief de 300 ml volle melk. Smullen geblazen...

VANILLA INSTANTMIX EN SMOOTHIES KANT EN KLAAR UIT DE SLUSH.

We hebben nu ook Viareggio Vanilla instantmix in ons assortiment. Deze instantmix wordt op dezelfde manier bereid voor een Vanilla Milkshake als de Cool Cappuccino instantmix.

De Vanilla instantmix kan samen met de fruitmixen ook in een slush worden bereid als een kant en klare smoothie, die u af kunt tappen.

Ideaal voor drukke locaties.

Fresh Fruit Express Horecava 2023.

Klik op de afbeelding voor Fresh Fruit Express Magazine

2024
2024
2024
2024
2024


Klik hier voor veel gestelde vragen

Video downloads